MegaGrip vloeren voor transport sector! Minder lading zekeren!

Het toepassen van MegaGrip polyurea systemen binnen de transport sector komt veelvuldig voor. Zo worden onder meer de open laadbakken van pick-ups en vloeren van opleggers en bakwagens voorzien van een geluidsarme Dekra geteste polyurea vloer. Transport vloeren zijn dan ook een sterk groeiende toepassing.

Pick-up laadbakken voorzien van polyurea

Laadbakken van pick-ups worden veelal vanuit de fabriek voorzien van een plastic bak. Deze worden echter los geplaatst. Het gevolg is dat water er onder kan komen waardoor op termijn schade kan ontstaan. In tegenstelling tot deze plastic bakken (bed-liners), geeft een CarFloor Spray Liner uw pick-up laadbak een duurzame water- en luchtdichte bescherming. Door een volledige en permanente hechting met de ondergrond wordt uw laadbak beschermd. Roest, corrosie en slijtage van de lak en ondergrond krijgen hierdoor geen kans.

Prokol MegaGrip is een automotive polyurea en is flexibel en makkelijk schoon te houden. Deze coating zal niet scheuren, zelfs niet onder de meest zware condities of bizarre omstandigheden. De aangebracht  antislip structuur zal het schuiven van lading tegengaan. Prokol MegaGrip is gecertificeerd volgens VDI 2700, sheet 14 door DEKRA.

Geluidsarme vloeren in trailers!

Het laden en lossen van opleggers onder nachtelijke omstandigheden wordt steeds meer aan banden gelegd. Alleen wanneer het voertuig aan de juiste Piek normering voldoet. Meer informatie kunt u vinden op de website van Piek. Met het toepassen van een automotive polyurea vloerafwerking voldoet uw vloer aan deze norm. De vloer wordt dan naadloos voorzien van een slijtvaste antislip vloer op basis van gespoten polyurea. Randen en opstanden kunnen hierin naadloos worden meegenomen.

Prokol MegaGrip antislip vloeren gecertificeerd door Dekra!

Het vastzetten van ladingen kost vaak veel tijd. Met behulp van een Prokol MegaGrip vloer kan tot wel 10 minuten worden bespaard op het zekeren van ladingen. Prokol MegaGrip is hiervoor officieel getest en  gecertificeerd volgens VDI 2700, sheet 14 door DEKRA.

Prokol MegaGrip is leverbaar in een harde (H) en zachte (S) variant.

Voor verwerkers, bel of mail ons!

Het aanbrengen van deze geluidsarme duurzame vloeren wordt gedaan door specialisten op het gebiedt van polyurea verwerking. Prokol is al meer dan 30 jaar actief in dit vak en beschikt inmiddels over een uitgebreid netwerk aan vakkundige verwerkers. Wilt u meer weten? Bel met 085-7820020 of mail naar info@prokol.nl.