Dakdichting

Uw dak geheel waterdicht maken

Er zijn meerdere manieren om een dak geheel waterdicht te maken. Er zijn echter weinig manieren die zo effectief zijn als een coating van polyurea. U vindt deze coating in het assortiment van Prokol. Wij weten alles over het ontwikkelen en produceren van de best mogelijke coating voor elke situatie. We kunnen hierbij voor u een coating op maat maken, die er helemaal op is ontworpen om alles wat u waterdicht wilt houden, ook daadwerkelijk vloeistofdicht te houden. Met onze dakdichting kunt u er op rekenen dat u de hoogst mogelijke kwaliteit in huis haalt.

Dakafdichting van golfplaten

Van daken verwachten mensen dat ze geheel waterdicht zijn. Logisch ook, want u wilt toch niet dat u straks een dak heeft waar bijvoorbeeld regen nog gewoon doorheen komt. Als u op uw dak een coating van polyurea aanbrengt, dan hoeft u er niet meer bang voor te zijn dat uw dak gaat lekken. Ons product is namelijk een materiaal dat er helemaal op is gericht om ervoor te zorgen dat uw huis, bedrijf of andere ruimte verstoken blijft van lekkage. Zo is polyurea ook het perfecte materiaal voor een dakafdichting van golfplaten, of voor een dak van eender welk ander soort materiaal dan ook.

U heeft een goede dakafdichting nodig

Bij Prokol hebben we coatings die voor meerdere verschillende redenen gebruikt kunnen worden. We weten zeker dat wij in ons assortiment een coating hebben waar u mee aan de slag kunt gaan. U kunt er ook voor kiezen om contact met ons op te nemen voor een coating op maat. We gaan graag aan de slag om de ideale coating voor u te ontwikkelen. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van elk proces. We hebben een ruime ervaring op het gebied van het produceren van coatings en verwelkomen u graag als nieuwe partner.