Polyurea producten

Op basis van polyurea hebben wij een breed scala aan producten voor u beschikbaar. Dit varieert van een primer tot coating en van kit tot plamuurmassa.  Zo kunnen complete systemen worden samengesteld met de snelheid en kwaliteit van polyurea.

Polyurea producten warm verspoten

Prokol beschikt over een compleet programma aan polyurea hotsprays. De keuze voor een bepaald type is afhankelijk van de toepassing en de gewenste eigenschappen. Prokol heeft deze producten verdeeld in 3 groepen.

  1. soft coatings
  2. medium coatings
  3. hard coatings

Deze worden allemaal met behulp van speciale verwarmde apparatuur verwerkt.

Koud gespoten en handverwerkbare polyurea producten

Als fabrikant leveren wij diverse polyurea /polyaspartic producten verpakt in zogenaamde 2-K kokers van 1500 ml. Deze worden koud tot licht verwarmt verwerkt in combinatie met een speciaal spuitpistool dat wordt aangesloten op een compressor. Deze producten lenen zich voor kleinere toepassingen of reparaties. Hierin kennen we de volgende producten.

  1. polyurea liners
  2. polyurea kitten
  3. polyurea lijmen

Daarnaast levert Prokol een complete dakafdichting op basis van een handverwerkbare polyurea onder de naam MonoSeal. Na het mengen laat dit product zich gedurende 30 minuten eenvoudige verwerken met een roller of kwast. Voor verticale delen bestaat een MonoSeal Detail waardoor ook deze delen zich makkelijke laten behandelen.

Voor informatie vindt u op www.monoseal.co.uk

Daken op basis van polyurea hebben een lange levensduur. Er worden garanties gegeven tot 30 jaar afhankelijk van de opbouw en omstandigheden.

Polyurea /polyaspartic primers en topcoatings

Om het systeem compleet te maken beschikken wij tevens over diverse primers en topcoatings op basis van polyurea. Op deze wijze kunnen complete systemen worden samengesteld voor toepassingen waarin snelheid of bijzondere eigenschappen worden verwacht.

Meer weten?

Prokol is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van polyuea producten. Wilt u hier meer over weten, kijk hier dan hoe u contact mer ons kunt opnemen. Meer informatie kunt u ook vinden op www.prokol.nl.