Polyurea verwerken is een vak

Bij het toepassen van polyurea coatings is het van belang dat een applicateur verstand heeft van alle facetten van het vak. Dit is weer sterk afhankelijk van de toepassing waarbij weer een opsplitsing dient te worden gemaakt van applicatie in huis of op locatie.

Kennis van zaken

Wanneer een project op locatie in de bouw dient te worden uitgevoerd dan is het van belang dat een applicateur kijkt naar diverse zaken zoals:

  • omgevingstemperatuur
  • luchtvochtigheid
  • vocht in de ondergrond
  • dauwpunt
  • verwachtte weersomstandigheden
  • is de ondergrond voorbehandeld
  • detail aansluiting en ondergrond voorbereiding
  • afschermende voorzieningen

Daarnaast zijn er nog andere zaken die van belang zijn om ervoor te zorgen dat het aanbrengen van een systeem succesvol verloopt. Het verwerken van vloeibare kunststoffen onder buiten omstandigheden vraagt om ervaring.

Hebben we te maken met het aanbrengen van polyurea coatings onder gecontroleerde omstandigheden dan wordt het wat eenvoudiger. Ook dan moet naar verschillende zaken worden gekeken maar is er in elk geval geen sprake van weersinvloeden.

Wij kennen de applicateur

Doordat Prokol zich al meer dan 30 jaar bezig houdt met het produceren en leveren van polyurea coatings, hebben wij inmiddels een aardig netwerk aan specialisten leren kennen. Onze ervaring leert dat elke applicateur zijn specialisme kent. Wij vertellen u graag welke bedrijven u eventueel kunnen helpen bij een bepaalde toepassing. Zowel bouwgericht als industrieel, wij kunnen u in contact brengen met de juiste mensen.

Zelf polyurea willen gaan verwerken?

Wilt u zelf overgaan tot het verwerken van deze producten? Ook dan helpen wij u graag op weg. Prokol biedt hiervoor een training aan welke zowel op de theorie als de praktijk ingaat. Uiteraard komt de echte ervaring pas de uitvoering van projecten.

Bel of mail ons!

Wanneer u de behoefte heeft aan een vakkundige applicatie of informatie wilt over het zelf gaan verwerken van polyurea coatings, neem dan contact met ons op.

Bel met 085-7820020 of mail naar info@prokol.nl. Meer informatie kunt u ook vinden op www.prokol.nl.